Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жертва на Кевин Спейси заснел сексуалното му посегателство

отпечатай новината

27.12.2018 16:01 | Видян 1469 пъти

Жертва на Кевин Спейси заснел сексуалното му посегателство

Младият мъж, обвинил актьора Кевин Спейси в сексуално посегателство в курорт близо до Бостън през 2016 година, успял да заснеме част от действията му.

Спейси, бивша звезда от сериала Къща от карти и два пъти носител на наградата Оскар, ще получи официално обвинение на 7 януари за блудствени действия и нанасяне на удари на непълнолетно лице. Ако бъде признат за виновен той може да получи максимална присъда от 5 години затвор, предава Франс прес, цитирана от БТА.

Младият мъж, Уилям Литъл, бил на 18 години, когато станал жертва на сексуалното посегателство. То се случило в нощта на 7 срещу 8 юли 2016 година. Потърпевшият изпратил видео на приятелката си от бара Клъб Кар в който работел и в който се срещнал със Спейси.

Двамата започнали да пият бира, а след това и уиски. Спейси го поканил вкъщи, заедно с други приятели. Но Уилям Литъл отклонил предложението, което му се сторило съмнително. И останал със Спейси в заведението, за да си направи снимка с него за Инстаграм. Тогава актьорът си вкарал ръката в панталона на младежа и опипал половия му орган.

Г-н Литъл се опитал да отблъсне Спейси, докато в същото време общувал с приятелката си по телефона. Тъй като тя не му повярвала, че е нападнат, потърпевшият ѝ изпратил клип как Спейси бърка в панталона му. Материалът след това попаднал в полицията и потърпевшият потвърдил, че става дума за него и за Кевин Спейси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !