Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джоли влиза в политиката?

отпечатай новината

28.12.2018 16:56 | Видян 1503 пъти

Джоли влиза в политиката?

Холивудската звезда Анджелина Джоли намекна, че обмисля влизане в политиката в бъдеще, съобщава Би Би Си. В интервю за предаването BBC's Today американката каза, че би отхвърлила подобна възможност преди 20 години, но сега би отишла там, където има нужда от нея, съобщава БНР.

Джоли, която е посланик на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН, беше гост редактор в предаването днес. Актрисата участва активно в кампании в защита на бежанци, против сексуалното насилие и за опазване на околната среда.

„Винаги казвам, че ще отида там, където имат нужда от мен. Не знам дали съм подходяща за политик… но също така се шегувам, че не знам дали нямам скелети в гардероба. Аз съм способна да работя с правителства, както и с военни, така че мога да направя много. Но за момента запазвам мълчание“, заяви Анджелина пред водещия Джъстин Уеб.

Когато Уеб предположи, че тези думи означават, че Джоли би била в листата от 30 или 40 кандидати за номинация за президент на Демократите в САЩ, 43-годишната актриса не отрече, а само каза: "благодаря", съобщава още БНР.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !