Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ники Михайлов заряза Николета

отпечатай новината

31.12.2018 10:07 | Видян 3743 пъти

Ники Михайлов заряза Николета

Най-одумваната светска двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов се разделиха, Това разбра репортер на ШОУ от техни приятели.

Няколко дни преди Коледа влюбените гълъбчета си казали думи, които все още отекват в ушите им, а сърцето им се свива от болка. Битов скандал или нещо повече – не става ясно. Но Ники Михайлов си събрал парцалките и се изнесъл от общото им жилище с Николета.

За истинността на информацията говори и факта, че точно на Коледа вратарят е бил забелязан да влиза в известна чалготека в София в мъжка компания, без половинката си. Там осъмнал, а след това не се прибрал при бившата на приятеля си Валери Божинов. 

Николета от своя страна зарина социалните мрежи със снимки на коледната украса в скъпарския си дом, на дъщеря си Никол, но от Михайлов нямаше и следа. А това не е типично за бившата плеймейтка, която не пропуска шанс да покаже на света колко е влюбена и какъв мъж има до себе си.

Тази Коледа обаче е прекарала без мъжко присъствие, което я сринало тотално. Нямала желание да празнува и прекарала Коледа в сълзи, заключена в спалнята си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !