Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Европа и Русия спасяват кариерата на Кевин Спейси

отпечатай новината

08.01.2019 13:52 | Видян 1270 пъти

Европа и Русия спасяват кариерата на Кевин Спейси

Кевин Спейси, чиято кариера потъна, след като бе обвинен в сексуален тормоз за първи път в края на 2017 г., ще търси професионално спасение в Европа и Русия. Това заяви колега, близък до актьора пред The Post. По думите му, звездата от „Къща от карти“ все още получава оферти за филмови продукции, като според прогнозите му, Спейси ще може да направи бляскаво завръщане и в Холивуд до няколко години.

Междувременно вече се проведе и първото дело, в което актьорът бе подсъдим за сексуално насилие. Както бе обявил по-рано, той пледира невинен. Въпреки това получи ограничителна заповед, като трябва да стои на разстояние от предполагаемата си жертва. Следващото прослушване ще бъде на 4 март.

Въпреки че ищецът бе заявил, че има видеозапис на нападението, адвокатите на Спейси бяха категорични, че клипът не може да служи като доказателство. Нещо повече, по думите им, в него може да фигурират кадри, които да оневиняват актьора. Самият Спейси няма да бъде задължен да присъства на следващото дело, след като съдът му отказа това веднъж. Актьорът ще трябва да бъде на разположение обаче за телефонна връзка.

Броени часове, след края на делото пък полицаи спряха екранния Франк Ъндърууд зад волана. Това обаче се оказало по-скоро рутинна проверка, пишат от Express.

Припомняме, че делото се състоя във връзка с твърденията на телевизионната водеща Хедър Унру, която още миналата година проговори за инцидент от 2016 г., при който Спейси посегнал сексуално на тогава 18-годишния й син. По думите й, двамата се засекли в бар в Нантъкет. „Синът ми е излъгал, че има необходимата възраст, за да употребява алкохол (в САЩ тя е 21 години), след което Спейси му е поръчвал питие, след питие, след питие... Когато синът ми вече е бил пиян, той го е нападнал“, обясни Унру преди година.

Източник: Monitor
Снимка: The Independent

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !