Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Книгата на Мишел Обама е № 1 в САЩ, Финландия, Сингапур и Португалия

отпечатай новината

10.01.2019 16:50 | Видян 1681 пъти

Книгата на Мишел Обама е № 1 в САЩ, Финландия, Сингапур и Португалия

ъй като малко книги са публикувани през декември, списъците на бестселърите не се променят много по това време на годината. The Reckoning на Джон Гришам остава на върха на литературния списък, а Becoming на Мишел Обама все още е №1 в публицистиката в САЩ.

Но е нещо изненадващо да видим мемоарите на Обама, преведени на 23 езика, да се продават толкова добре в целия свят. Във Финландия, например, книгата на бившата първа дама е на 1-во място в списъка на книгите на Akateeminen Kirjakauppa от седмицата, следвана от Paranoid Optimist, мемоар от председателя на Nokia Ристо Сииласмаа.

В Швеция в книжарниците Svensk Bokhandel, Becoming е на второ място, изместена от Factfulness: Ten Reasons We’re Wrong About the World — and Why Things Are Better Than You Think, която бе една от любимите книги на Барак Обама миналата година. Becoming е номер 1 в Норвегия и Дания. Тя е начело на списъците и в други европейски страни, включително Германия, Португалия и Англия.

Книгата на Мишел Обама е № 1 в Финландия и Сингапур. Продава се добре и на други места по света, включително Япония, Австралия, Израел и Южна Африка. Книгата е номер 4 в Южна Корея. Тя е хит в Южна Америка, въпреки че в Бразилия продажбите са по-ниски в сравнение с тези на Lessons, мемоари от родения в Бразилия супермодел Жизел Бюндхен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !