Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тоалетите на Меган – рекордно по-скъпи от тези на Кейт

отпечатай новината

15.01.2019 09:45 | Видян 1476 пъти

Тоалетите на Меган – рекордно по-скъпи от тези на Кейт

Приближени до британското кралско семейство заподозрели херцогинята на Съсекс Меган Маркъл в договаряне с нейната стилистка, съобщава Elle.

Според разпространената информация, съпругата на принц Хари още в самото начало на отношенията си с бъдещия си мъж се разбрала със своята стилистка и приятелка Джесика Мълроуни за това да подбира дрехите ѝ, обувки и аксесоари в контраст с гардероба на херцогинята на Кеймбридж – Кейт, омъжена за принц Уилям.

Тази договорка по тяхно мнение се обяснява с факта, че отличавайки се от Кейт Мидълтън, известна със своята сдържаност и класически маниери, Маркъл постоянно шокирала бабата на своя мъж – британската кралица Елизабет II, а също и консервативната публика.

Изданието отбелязва, че стилистката на Меган – Джесика Мълроуни и стилистката на Кейт – Наташа Арчър вероятно са се разбрали за стила на своите клиентки да е близък като този, съществувал през 1980-1990 г. между принцеса Даяна и Сара Фъргюсън.

Всъщност херцогините на Кеймбридж и Съсекс носят едни и същи марки, в частност Erdem, Alexander McQueen и Emilia Wickstead.

В това няма нищо учудващо – етикетът за избор на дрехи от членове на кралското семейство гласи да се избират британски марки, а всички тези са основани именно във Великобритания.

Съвсем скоро експерти изчислиха и колко струват тоалетите на Меган Маркъл и сумата наистина изглежда впечатляваща. Още преди сватбата с принц Хари започна бурния интерес на обществото към някогашната звезда от сериала Костюмари.

Оказва се, че гардеробът на Маркъл е оценен на 400 хиляди британски лири. За разлика от нея Кейт Мидълтън излиза значително по-скромна, като тя е отделила сумата от 68 хиляди британски лири.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !