ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда

отпечатай новината

15.01.2019 10:16 | Видян 1365 пъти

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се преместиха. Жители на Бевърли Хилс са забелязали младото семейство да отсяда в местен хотел, намиращ се в близост до имението, което двамата наеха през октомври миналата година.

Според информация на Daily Mail, двамата трябвало веднага да потърсят решение, тъй като се сблъскали с първия си битов проблем – тръба се спукала и наводнила част от помещенията.

Двойката е напуснала имота в неделя и най-вероятно ще се върне след 1-2 дни, веднага след като водопроводчиците си свършат работата.

Домът, в който се шири семейството, е собственост на бизнесмена Хауърд Аткинс, който му е направил цялостен ремонт преди 2 години. Фирмата, която е наел, явно не е помислила достатъчно за водопроводната инсталация.

Джъстин и Хейли Бийбър заживяха в имението в долината Сан Фернандо малко след като сключиха брак. Те плащат по 100 000 долара месечен наем, но разполагат с 4 спални и 7 бани в средиземноморски стил. Гледката от терасата им определено си струва – езерото Толука, заради което двамата разполагат със собствен док и няколко лодки.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !