Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Илиева купи палат на сина си за 2 милиона

отпечатай новината

16.01.2019 18:00 | Видян 3337 пъти

Мария Илиева купи палат на сина си за 2 милиона

Поп певицата Мария Илиева отсега е подсигурила сина си, научи Галерия. Изпълнителката на Видимо доволни е закупила луксозен имот в Бояна за близо 2 милиона лева.

Къщата е на името на сина й Александър, който тези дни навършва 1 годинка. Певицата решила, че това е добър повод за подобен подарък, а и инвестицията си струвала.

Къщата е с площ 950 кв.м, на два етажа е и е напълно обзаведена. Разполага с 5 спални, фитнес зона, сауна, затворена зимна градина и просторен двор. Засега Мария Илиева смятала да отдава къщата под наем, поне докато синът й навърши пълнолетие. Тогава той щял да има пълни права над имота.

Поп певицата и малкият Александър в момента живеят в къща, не по-малко луксозна от тази в Бояна. Когато Илиева и бащата на детето Георги Михайлов се разделили, самотната майка разбрала, че синът й няма да получи нищо от татко си и ще се наложи сама да му подсигури бъдещето.

Последните години са едни от най-силните за продуцентския й лейбъл Стерео стая и певицата решила да инвестира навреме. Илиева се консултирала с брокери, които я посъветвали да закупи по-скъп имот и да го отдава под наем. Наша проверка установи, че месечният наем на палата, който е закупила е 10 000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !