Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

15-годишния Стораро забива плеймейтки

отпечатай новината

28.01.2019 12:26 | Видян 1783 пъти

15-годишния Стораро забива плеймейтки

Малкият син на Тони Стораро го удари на живот. Емрах Стораро забива какички в столична чалготека, а родните плеймейтки се лепят като мухи на мед.

Младежът все още не е пълнолетен и би трябвало по това време на денонощието да си е у дома, но това не му пречи да гради слава на подрастващ плейбой.

Мнозина вече го сравняват с батко му Фики, който също години наред бройкаше мадами, преди да се кротне с Гюлджан.

В програмата на чалга клубът бе обявено участие на Тони Стораро, но изненадващо вместо него се появи Емрах. Дамската част от публиката моментално насочи вниманието си към него, но обикновените момичета изгубиха състезанието още в началото, защото малкият певец се оказа с вкус към известни изкусителки.

Плеймейтката Марешка Глушуки участничката във „Фермата” Марина Сучкова веднага придърпаха младежа към своята маса. Блондинките не пропуснаха да го закачат – надуваха балони с уста, танцуваха предизвикателно и очаквано се наредиха сред звездите на вечерта.

Не е тайна, че Емрах Стораро се изявява на сцената по участия. По-малкият син на Тони Стораро не крие, че иска да се занимава с музика и според своите педагози има потенциал.

Баща му обаче е категоричен, че той първо трябва да завърши училище, а след това да бърза да печели пари от участия, пише "България днес".

Иначе младежът е твърдо против идеята да се жени рано като батко си Фики. Въпреки че певецът доста добре си поживя, преди да срещне Гюлджан и да се кротне едва на 22 години. В момента той е отдаден на семейния живот и на общото им дете.

А тези дни стана ясно, че баткото Стораро е имал инцидент с полицията на път за София. Заедно с баща си и още свои приятели, младежът се връщал от Благоевград, където фамилията била на гости.

Органите на реда установили, че Фики е неспособен да шофира, като не е ясно дали е бил без книжка или са липсвали други документи и отказали да пуснат звездната компания. Тони, който бил почерпен, не искал да рискува да седи зад волана и затова дал на сина си да шофира.

В крайна сметка бил извикан шофьор, който да отведе подпийналите пътешественици у дома, а на Фики бил съставен акт и глоба.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !