Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бременната Поли Генова измръзна по време на снимки

отпечатай новината

28.01.2019 16:18 | Видян 1355 пъти

Бременната Поли Генова измръзна по време на снимки

В края на миналата година Поли Генова обяви радостната вест, че очаква първородното си дете. И въпреки промените, които й се случват с всеки следващ месец от бременността, която вече е доста напреднала, певицата е решила да работи – колкото и докато може. Дори и когато температурите са крайно неподходящи за жена в подобно състояние.

Наскоро чаровната блондинка призна, че по време на снимките за видеото към новата й песен „Героите”, в студиото е било много студено. „Измръзнахме, не беше лесно за мен, защото трябваше и да почивам по-често, но издържах, няма начин”, сподели певицата, която е в трепетно очакване на своето момченце.

Не е спирала да работи и по втория си поред албум, който най-вероятно ще съвпадне с най-важното събитие в живота й, което се очаква да се случи през пролетта.

За Поли песента „Героите” се оказва много специален проект, на който тя се посвещава неслучайно именно сега, по време на бременността си.

„Вдъхнових се от дарението на малките пелени за недоносените бебета, което Pampers направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко сила и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си”, допълва още с вълнение чаровната певица.

Вдъхновяващата песен „Героите” е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът е на самата Поли.

Както казахме, в момента Поли е вече в доста напреднала бременност и с нетърпение очаква да прегърне първородното си дете. Но вълнението си не крие и бъдещият татко и дългогодишен приятел на певицата, който има френски корени. Любопитна подробност е, че когато Поли решава да му съобщи радостната новина, той я изпреварва с думите, че вече знае, защото имал силно предчувствие.

Източник: БЛИЦ



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !