Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фики си призна за изневерите

отпечатай новината

31.01.2019 10:36 | Видян 3256 пъти

Фики си призна за изневерите

Откакто Фики Стораро обяви преди две години, че ще се жени за Гюлджан, не спират слуховете, че той далеч не й е верен.

Макар да обяснява колко обича съпругата си, която преди година го дари със син, в музикалните среди усилено се обсъждат изневерите на Стораро – младши.

Доскоро Фики избягваше да коментира дали страни от брачното ложе и се опитваше да си изгради образ на примерен съпруг. Най-накрая обаче фолк звездата си призна, че далеч не е верен.

„Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало“, призна Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка. По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че всъщност изневярата далеч не е нещо страшно и не е от съществено значение за отношенията в семейството. „Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от внимание, грижи и много любов“, заяви плейбоят на лекия жанр, писа „Галерия“.

Фики обаче даде да се разбере, че самият той не би простил изневяра и е привърженик на разбирането, че мъжът може да кръшка по малко, но жената няма право да кривне встрани. С изказването си Стораро потвърди неспирните клюки, че не е много верен на Гюлджан, но пък се опитва да компенсира слабите си ангели с внимание, подаръци и мило отношение към половинката си.

Баща му Тони Стораро е сред най-големите плейбои в чалгата и въпреки че с жена му са от десетилетия заедно, е публична тайна, че той не си ляга само с нея. И малкият син на фамилията – Емрах, го раздава разбивач на женски сърца. Тийнейджърът имаше връзка с дъщерята на Лияна, но тя не продължи дълго. Братовчедът на Фики и Емрах – Денис Теофиков, който също е прохождащ фолк певец, върви уверено по стъпките на родата си и започна да се забърква в скандали с жени.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !