ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Мадона нямала пари за дрехи и си шиела сама

отпечатай новината

02.02.2019 09:06 | Видян 1595 пъти

Мадона нямала пари за дрехи и си шиела сама

Двете млади дами от снимката са Мадона и нейната сестра Паула и е направена в деня, в който Мадона завършва гимназия.

По онова време тя все още не е “Мадона”, а просто Луиз Вероника Чиконе и живее в Мичиган със семейството си, което няма много пари.

Затова и двете с Паула са с рокли, които са си ушили сами на шевната машина у дома. “Наложи ни се да се научим да шием, защото родителите ни често нямаха пари за дрехи от магазините, а аз много се срамувах заради този факт”, споделя днес Кралицата на попа в инстаграм пост. “Забележете също, че не се виждат нито деколтета, нито разголени колене. папа Чиконе беше много строг!”.

Само няколко години по-късно, когато през 1983-а излиза дебютният й албум, Мадона е със съвършено различна визия и дава началото на цял нов тренд в попкултурата. Платинено руса коса, червено червило, мрежест чорапогащник и бижута с оргомни кръстове (визията до голяма степен Мадж дължи на тогавашния си стилист Марипол) – папа Чиконе не е бил никак доволен. Но важното е, че шокиращият за времето си стайлинг й помага да се открои и я изстрелва към голямата слава.

Днес обаче Мадона се чувства благодарна за това, че се е научила да шие. Неволята учи, както казваме ние, а и на една дама никога не й е излишно да има и подобни практични умения.

Не че отново би й се наложило да си шие дрехите. Богатството на певицата към днешна дата се оценява на 590 милиона долара.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !