Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лекарска грешка ли уби Ласкин?

отпечатай новината

01.02.2019 10:19 | Видян 1990 пъти

Лекарска грешка ли уби Ласкин?

Александра Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат куп въпроси около смъртта на съпруга й Иван Ласкин, твърди близък на актьора пред „Уикенд“.

„Трябва й още времне да се съвземе и тогава ще предприеме мерки срещу лекарите и болницата, които не успяха да се погрижат добре за Иван. Има голяма интрига-може да са го уморили, докато е лежал под медицински надзор“, допълва източникът на изданието.

В антуража на Лаксин се чудят защо цялото му тяло е в язвени рани и белези. Кожата на 48-годишния артист билата така раздразнена, че нямало как да бъде положен в открит ковчег. Подобни драстични увреждания не се получават при пациенти с диагнозата на Иван. Според близки на Ласкин, през 2018-а черният му дроб е функционирал наполовина. При 50-процентов капацитет на пречиствателния си орган Иван е можело да живее безпроблемно още години наред, а междувременно да му се намери донор. Съмнението, че Ласкин е починал в резултат на грешно лечение съвсем не е лишено от логика.

В близките седмици ще бъде направено телевизионно  разследване за престоя на Иван в болницата. „Уикенд“ знае името на журналиста, който ще нищи темата, но името му се пази в тайна, за да не започнат да го отбягват докторите, сестрите и санитарите в болницата.

Не е изключено през февруари вдовицата на Ласкин да поиска ексхумация на тялото му. Когато мъжът й починал Сашка била в тотален  шок и не се сетила да настоява за аутопсия,  но щом в нейната глава се е зародило съмнение за лекарска грешка, възприела идеята на патоанатом да прегледа трупа и органите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !