На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Тейтъм преживял раздялата с Джена в скъп имот за $25 000 на месец

отпечатай новината

04.02.2019 15:03 | Видян 1813 пъти

Тейтъм преживял раздялата с Джена в скъп имот за $25 000 на месец

След раздялата си с Джена Дюан Чанинг Тейтъм наема чуден имот в Калифорния, в който живее разточително като ерген.

За сумата от $25 000 на месец, звездата е имал подръка игрална зала, спортно игрище и частен киносалон. Извън къщата пък са били разпределени прекрасен басейн и поддържани градини. Като част от имота е и отделна къща за гости с площ, която може спокойно да се превърне в звукозаписно студио или винарска изба.

38-годишният актьор наема жилището в колониален стил с пет спални в долината Сан Фернандо в периода между ноември и януари. Там той преживява травматичната раздяла с 37-годишната Джена. Двамата споделяха 9 години брачен живот и още уточняват въпросите, свързани с попечителските права над дъщеря им Евърли.

Все пак Тейтъм вече е решил да се откаже от пищния имот и да се засели на друго място за постоянно, съобщава TMZ.

Актьорът се раздели със съпругата си през април 2018 г. и започна нов роман с певицата Джеси Джей. Джена също реши да продължи напред и се събра с актьора от Shameless Стив Казии.

Двамата все пак се опитват да запазят добрите си приятелски отношения и пред Daily Mail той коментира: „По всичко личи, че се приспособяваме към нашата раздяла и живеем на две различни места изключително добре.“, обобщава прехода актьорът.

Според изданието, в момента се коментира идеята Тейтъм да гледа дъщеря си в понеделник и вторник, а Дюан да е с нея в сряда и четвъртък. През почивните дни би било добре те да се редуват.

Тейтъм също така предложил и всеки от родителите да има възможност да изкара две седмици с детето си през лятната ваканция, като разделят и Коледа и Нова година равномерно.

Въпросът с рождения ден на детето можел да бъде разпределен по два начина – или да се раздели наполовина, или да се споразумеят за съвместно тържество. Тейтъм също така предложил на Евърли да бъде разрешено да пътува навсякъде в САЩ с един от родителите си, без да е необходимо разрешението на другия, тъй като те имат членове на семейството в цялата страна.

Актьорът обяснил, че е договорил работния си график така, че да не е зает в дните, в които трябва да е с дъщеря си. Той и Джена все още са в посреднически преговори относно развода и все още нямат решение за ключовите въпроси, допълва изданието.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !