От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Софи и Гринго изписаха имената върху халките си

отпечатай новината

06.02.2019 10:17 | Видян 1982 пъти

Софи и Гринго изписаха имената върху халките си

Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов-Гринго се разходиха до олтара днес. Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност, като за събитието поканиха техните най-близки роднини и приятели.

В тесен семеен кръг те подписаха брачното си свидетелство, като в ритуалната зала на „Витошка“ присъстваха кумовете - Преслава и бащата на детето й Павел, шаферките, сред които Мисис Баба Дони Василева и нейната дъщеря, кметицата на Владая Таня Иванова и т.н. Лоренцо – синът на Софи, също бе на щастливото събитие.

Макар че церемонията се проведе в скромен състав и без излишен шум, голямо впечатление направиха халките на младоженците. Кадър на бижутата се появи ден по-рано в социалните мрежи, а от него се вижда, че върху пръстените са изписани и техните имена – Софи и Гринго. За визията си, Давидов се бе доверил на модна къща „Агресия“, Софи пък заложи на популярната дизайнерка София Борисова, която вече е скроила и сватбения й тоалет за големия купон по повода на 24 март. Тя също беше шаферка на певицата.

В ресторант в София ще отбележим повода. Предимно представители на шоубизнеса ще бъдем, така че със сигурност ще има много песни. Лоренцо вероятно също ще ни поздрави

похвали се наскоро пред „Монитор“ Маринова. До решението да раздели празника си на две – подписването и реалното вдигане на наздравици, ромската перла стигнала заради желанието й да не се отдава на тромава организация наведнъж. Именно фактът, че се уморява покрай подготовката наклонил везните и в полза на това заедно с Гринго да пропуснат сключването на църковен брак.

Заковаването на датата 24 март на календара пък се дължи на кумата Преслава, тъй като това бил най-скорошният ден, в който и двете със Софи били свободни от професионални ангажименти. За разлика от церемонията по подписването, за сватбеното парти Маринова се готви да покани значително по-голяма компания. На въпроса дали със съпруга й ще предприемат и следващата крачка в отношенията си – сдобиването с наследник, певицата отговаря: „Божа работа е това“.

Припомняме, че двамата се сгодиха преди около две години, като Гринго дарил любимата си с годежен пръстен в присъствието и на майка му.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !