Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

И Скалата отказал да води наградите Оскар

отпечатай новината

08.02.2019 10:20 | Видян 1692 пъти | Гласували 1

И Скалата отказал да води наградите Оскар

Дуейн Джонсън-Скалата повдигна редица въпроси, като заяви в Туитър, че той е бил първоначалният избор на Американската филмова академия за водещ на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“.

Актьорът се включи в дебата, след като негов фен отправи въпроса защо преквалифициралия се в комедийна звезда кечист не е бил офериран за поста.

"Аз бях първият избор на Академията и моята цел беше да забавлявам всички зрители на церемонията. Опитахме всичко възможно, но не успяхме да стигнем до споразумение, защото по това време съм зает със снимките на „Джуманджи 2“",
написа Скалата в социалните мрежи.

Отговорът му обаче отвори съвсем нова страница от оскаровия скандал с водещите. Кевин Харт, който на два пъти се съгласи да застане на сцената в „Долби тиатър“ (и после два пъти се оттегли) също участва във въпросното заглавие. Защо Скалата не може да изпълни подобен ангажимент, а Кевин Харт може, придвид, че имат снимки по един и същи проект в еднакъв времеви диапазон – този въпрос остава на дневен ред.

Припомняме, че официално вчера стана ясно, че оскарите ще се проведат без водещ тази година. Това се случва за първи път от три десетилетия насам. Самата Академия досега не е официално коментирала казуса.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !