ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Деси Банова гледа сина на Юлияна Плевнелиева

отпечатай новината

08.02.2019 14:55 | Видян 3374 пъти

Деси Банова гледа сина на Юлияна Плевнелиева

Росен Плевнелиев и Деси Банова вече пътуват извън София с новородения си син Йоан. След като посрещнаха новата година семейно в Банско, в последните дни на януари бившият президент и синоптичката си подариха луксозна спа ваканция в село Баня, намиращо се в близост до най-посещавания ни зимен курорт.

Росен и Деси избраха да отмарят в четиризвездния хотел „Хот Спрингс Медикъл енд СПА“, в който преди месеци Корнелия Нинова заведе елита на БСП на партиен семинар. Комплексът е на челните позиции в класацията за най-скъпи места за отдих у нас и разполага с открит и закрит минерален басейн, релакс център, в който гостите могат да се поглезят с масажи, парна и турска баня, сауна, джакузита, както и с изискан ресторант, в който се сервират шведски маси с континентална и американска кухня.  Справка с ценовата листа показва, че само една нощувка там е коствала на Плевнелиев цели 619 лева, тъй като той наел вила, за да може да има достатъчно пространство за всички.

Любопитна подробност е, че на почивката ги придружавал и средният му син Павел, който е от брака му с бившата му жена Юлияна. Всеизвестно е, че тя е против скандалната му любовна връзка със синоптичката и откакто двамата са се развели, двете им общи деца ходят на море и на почивки с нея. Очевидно двамата са заровили томахавките и най-после са постигнали консенсус, щом Юлияна се е съгласила да пусне ученика Павел на курорт с новото семейство на баща му.

Синоптичката се държала изключително мило с Павел по време на почивката и се грижела за него като за свое дете. Неотлъчно с тях била и дъщерята на Деси Банова – Йоана, който е от връзката ѝ с финансиста Ивайло Граховски. Явно обаче двете им деца от предходните половинки не намират общ език помежду си, тъй като по време на обяда им всяко от тях беше седнало до родителя си и не обелваше дума на другото, пише "Ретро".

Вместо обаче да плащат за детегледачка, която да пътува навсякъде с тях, Плевнелиев и Банова водят със себе си нейната майка Лили, която е изцяло ангажирана с бебето. Малкият Йоан бил неспокойно дете и се налагало някой непрекъснато да го дундурка, за да го приспи. За да могат влюбените Росен и Деси да се насладят на вкусния обяд, а после да се потопят в горещите минерални води на басейните в елитния хотел, майката на синоптичката бдяла нонстоп зорко над количката и не сядала дори за минута, за да може да разхожда и успокоява новороденото си внуче.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !