Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Деси Радева се фука с очила за близо 600 лв

отпечатай новината

08.02.2019 15:11 | Видян 2769 пъти

Деси Радева се фука с очила за близо 600 лв

Деси Радева изневери на личната си дизайнерка и избра тоалети в убити цветове за визитата на съпруга си Румен Радев в Лисабон преди дни.

Този път обаче първата ни дама направи впечатление със скъпите аксесоари по себе си. Най-много се откроиха слънчевите й очила, които тя не свали от лицето си, макар слънцето да не печеше толкова силно в португалската столица.

Те се оказаха от последната колеция на марката Булгари, а цената им е точно 562 лева. Рамките са пластмасови, но стъклата са с най-висок клас защита. Акцентът на модела е надписа на рамките, изписан с фини златни букви, и инкрустираните камъни.

Само преди няколко месеца британският премиер Тереза Мей се появи със същите очила, като ги беше съчетала с диамантена огърлица. Радева също го беше съчетала с бижута - колие с кръстче, което никога не сваля, и нестандартна брошка.

Аксесоарът е бил изработен специално за нея от дъщерята на художника Греди Асса - Ина. Брошката има елементи от традиционната българска шевица. При визитите си в чужбина Радева я носи задължително и дори подари подобна на британската кралица Елизабет II, предават от Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !