Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Никол Шерцингер отново блесна с българска рокля

отпечатай новината

13.02.2019 12:09 | Видян 2036 пъти

Никол Шерцингер отново блесна с българска рокля

Певицата Никол Шерцингер отново се довери за облеклото си на българската дизайнерка Невена Николова. Този път поводът бе парти на музикалната компания HITCO, в чест на церемонията по връчването на престижните награди Грами.

Дългата рокля, с която последната жена до тенесиста Григор Димитров блесна на събитието, е с ръкави до лакътя и нежна полупрозрачна дантела.

На партито са присъствали още суперзвездата Дженифър Лопес и любимият й – бейзболната звезда Алекс Родригез, диджей Дипло, певицата Тинаши и други.

За няколко дни време Шерцингер заложи на два тоалета, дело на Невена Николова. Първата рокля, която изпълнителката на Don't Hold Your Breath облече, е с изящна бяла дантела, много пайети и ситни цветя в горната част, както и с десетки метри от висококачествена коприна в полата.

„Често известни личности искат тоалети от нас, но ние подбираме клиентите си. За мен е важно човекът, който ще сложи роклята, да има класата и изяществото да я изнесе“, сподели тогава пред Монитор дизайнерката.

Това е често поръчван модел и преди години актриса се е разхождала с такава рокля на червения килим.

Междувременно се появиха спекулации, че Никол и ракета № 1 у нас Гришо са прекратили връзката си. Двамата обаче не са коментирали публично истинността на тези твърдения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !