Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Магърдич продуцира Болдуин

отпечатай новината

15.02.2019 13:52 | Видян 1767 пъти | Гласували 1

Магърдич продуцира Болдуин

Маги Халваджиян продуцира Уилям Болдуин. Българският продуцент пробива в Холивуд с нов проект, който е с международно участие.

Главата на клана Халваджиян застана зад международна продукция, в която играят не една и две от големите звезди на киното, пише България днес.

Заглавието на филма е Добре дошли в Акапулко, а в Щатите той няма да върви по кината, а ще направи премиерата си директно в интернет. Екшън — комедията ще ни запознае с разработчика на видеоигри Мат, който трябва да отиде в Ню Мексико, за да направи важен „удар” в кариерата си. Но след тежко пиянство се оказва, че е объркал полета, а в истинското Мексико е възможно абсолютно всичко.

Героят се оказва замесен с престъпници, наркотрафиканти, убийци и красиви жени.

Уилям Болдуин, един от четиримата братя в холивудската фамилия играе централна роля. Майкъл Медсън, който е работил с режисьори от ранга на Оливър Стоун и Куентин Тарантино също е част от проекта.

За изненада на феновете, своят принос към лентата дава и актрисата Ана Лайевска. Украино-мексиканската красавица, позната от Призракът на Елена и Двете лица на Ана ще бъде част от филма.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !