Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Идрис Елба – аристократът с хулигански чар

отпечатай новината

18.02.2019 11:46 | Видян 829 пъти

Идрис Елба – аристократът с хулигански чар

Никой не е и очаквал, че някой друг може да грабне наградата за най-сексапилен мъж на годината. 46-годишният актьор се превърна не просто в секссимвол, това няма как да не му бъде признато, но и в британеца, който гради името си с дългогодишна упоритост и завидно търпение. Скандалът пък просто го заобикаля, колкото да му напомни, че е звезда. А той продължава да е скромен работохолик, разказва сп. Story. Дори за наградата си за най-секси мъж просто заяви, че майка му ще бъде много горда. Възрастната дама можеше и още повече да се гордее с постиженията на сина си, ако той бе и първият цветнокож Джеймс Бонд, но поне на този етап тази роля е просто мълва, носена от английската мъгла.

Заслужава тази чест, но пък докато очаква и този звезден час, може да се наслаждава на работата си по „Котките“, да си брои номинациите за наградите „Еми“ и да се радва на вече спечеления „Златен глобус“. Преломната година в живота му е 2016-а. По онова време той се разделя с дългогодишната си приятелка Нияна Гарт, от която има син – Уинстън, Наоми Кембъл се изпречва на пътя му, но така и не става ясно какво се е случвало помежду им. Това е без значение, защото Идрис попада в класацията на списание TIME за стоте най-вдъхновяващи личности в света. А това е вдъхновяващо признание, разбира се. Не и за Идрис, той просто го приема.

Елба притежава хулигански чар и едновременно с това аристократична небрежност, сексапилен мъж, без да бъде арогантен, изглежда безупречно, без да е суетен, безкомпромисен, без да е уличен биткаджия. Всички тези качества го превръщат в любимец на режисьорите, защото може да се превъплъти във всякакви образи и да им придаде плътност.

Първите стъпки Елба прави в телевизията в лекарския сериал „Брамуел“ през 90-те години. Този период продължава до 2002 година, когато името на Елба става разпознаваемо и отвъд океана заради въплъщението му в Ръсел Бел в сериала „Наркомрежа“. Успоредно със заетостта си там, Елба се връща и към музиката. Въпреки усилената работа върху ролята, той е DJ на церемонията на музикалните награди BET, появява се в интрото на албума на Jay Z „Американски гангстер“ и регулярно изскача в клиповете на Fat Joe и други рапъри. И за нас беше изненада да разберем, че през свободното си време предпочита да е DJ. Занимава се с това вече близо 20 години, след като през 1986-а започва да помага на чичо си в бизнеса със сватбите. Казва, че никога няма да изостави музиката, колкото и смешно да звучи фактът, че е актьор и музикант едновременно.

Елба смята да се развива в музикалното русло въпреки закачките на колегите му. Когато е на 19 години, хората го разпознават като Big Driis.

Някъде там приключва и флиртът му с музиката, за да се отдаде на голямата си любов – актьорската игра. „Всеки един филм, в който съм участвал, е бил заради героя ми, заради възможността да вляза в образа му“, разкрива тайната на добрата си игра Елба.

Но възможно ли е такъв мъж да бъде опитомен от една жена? Може и да е изненадващо, но той е почитател на серийната моногамия. Ако има връзка, значи изборът му не подлежи на ревизия през няколко месеца с други жени. И ако е решил да се разделя, се разделя, а не прави сериал от решението си. Така отчитаме в живота му три големи раздели.

Първата е с официалната му съпруга – гримьорката Хани Норгаард, от която има дъщеря – Исан. Следва връзка с брокерката на недвижими имоти Соня Никол Хамлин, която макар да го отвежда повторно до олтара, успява да задържи вниманието му само 6 седмици. Последната му връзка бе с Нияна Гард, преди да срещне Мис Ванкувър Сабрина Дауър, за която дори се сгоди. 29-годишната красавица щеше да се размине с предложението за брак, ако Идрис не беше излекувал раните от предишните си раздели. Но е добре Сабрина да има предвид и друго – Елба наистина е джентълмен, редно е да се държи като дама.

„Предпочитам да се срещам с жени, които не са известни. Но това, което често се случва, е, че те са изправени пред убийствена критика“, коментира злощастната съдба на жените си Идрис.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters









автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !