Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Юлиян Ненчев за Мегз: Задраскал съм я с дебелия маркер

отпечатай новината

19.02.2019 14:23 | Видян 2019 пъти

Юлиян Ненчев за Мегз: Задраскал съм я с дебелия маркер

Бившият на загазилата със закона дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз избезсня, че медиите продължават да спрягат името му с нея. Юлиян Ненчев процъфтява в бизнеса си, докато дизайнерката от Раковски има сериозни проблеми с органите на реда. Както вече писахме, изнанадваща проверка в Търговския регистър показа, че фирмата на Мегз е вече собственост на бившия й любовник.

През изминалата седмица наш репортер писа за нов проект на бившия футболист, който е вероятно единственият мъж, който се е отървал от Мегз без да й прехвърли фирмата си. А едва ли опити не са липсвали, след като ставаме свидетели на шашмите, които Каканашева върти с последния си любовник Рончев.

На Юлиян обаче не му е приятно медиите да го пишат до името на Миглена. С гневен статус във "Фейсбук" той скочи срещу нашата медия и колегите, които продължават да го свързват със скандалната дизайнерка и разкриват подробности за връзката им, която е вече в миналото. Но човек от миналото си никога не може да избяга, нали така?!  

"В последните 2 месеца публикувахте доста статии за мен, за които само веднъж ме потърсихте за коментар и аз ви го отказах. Никога не съм коментирал личния си живот и то публично, без значение дали човекът до мен е публична личност или не. Още повече, никога не съм смесвал личните отношения и работата ми. Добре, разбрахте по един или друг начин за мои взаимоотношения с човек, за който многократно казах, че съм го задраскал с дебелия маркер.

Не разбирам защо обаче твърдо и упорито продължавате да ме свързвате с него, а сега дори и работата ми свързвате с него, че чак и негова снимка слагате като водеща. Никога не съм парадирал медийно, с това с което се занимавам или с успехите, които съм постигал. Просто това е моят начин и държа да остане такъв, докато не реша да се промени. Още повече пък да става чрез хора, за които дори не искам да чувам", пише той.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !