Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Автомобилите от бъдещето – електромобили 2019

отпечатай новината

26.02.2019 13:07 | Видян 2648 пъти

Автомобилите от бъдещето – електромобили 2019

Все повече държави започват да обещават, че ще забранят продажбите на бензинови и дизелови автомобили, но това не означава, че тези превозни средства ще спрат да съществуват. След тези рестрикции ще са нужни може би доста години, за да изчезнат напълно колите замърсяващи околната среда. Въпреки това някои от държавите поставят и срок, в който те ще се отърват дори и от старите коли и ще започнат да се използват само „зелени“ автомобили.

Например Великобритания казва, че през 2040 г. ще забранят продажбите на дизелови и бензинови автомобили и до 2050 г. ще наложат изискване всяка кола да отделя 0 вредни емисии. Франция има подобни планове, а пък Индия се заричат че до 2030 г. всяко превозно средство в страната ще е електрическо. Може би най-оптимистични са норвежците, защото те планират да имат 0 % вредни емисии от автомобилите си до 2025 г.

Ако това ви накара да обмислите покупката на електрически автомобил, ето няколко модела, които излизат през 2019 г. на пазара:

Audi Q6 e-Tron

За първи път светът видя този модел през 2015 г. От Audi заявяват, че електромобилът ще е способен да измине почти 500 км. с едно зареждане на батериите. Плановете на бранда са да произведат между 2 и 3 милиона от този модел до 2025 г.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !