Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Попиляха Блатечки заради Гага

отпечатай новината

26.02.2019 16:29 | Видян 1598 пъти

Попиляха Блатечки заради Гага

Любимецът и секссимвол  в очите на хиляди български жени Асен Блатечки си навлече гнева на многобройните си последователи.

Повод за недоволството им стана изказването на актьора, че „Лейди Гага не е никаква актриса и е избрана за главната роля във филма „Роди се звезда“ заради дебелия си гъз и големия нос“.

Реакциите в социалните мрежи не закъсняха и буквално хиляди дами се почувстваха засегнати от думите му.

„Какво очаквате от мъж, който заряза жена си и детето си заради манекенка. Не може всички жени по света да са кожа и кости като Дилянчето Попова, Асене.  Дължиш извинение на всички, които не сме моделки и не сме минали през пластичен хирург“, гласи коментар на разгневена потребителка във Фейсбук, забеляза „България Днес“.

„Горкият, откъде да знае, като е зает да си въобразява, че да се показваш от хладилник и да ходиш по потник с цигара в ръка е върхът на актьорското майсторство (и може би в НАТФИЗ наистина Е). Клет Асен, клет потник, клет „секссимвол“. Клет селски маниер да обсъждаш външния вид на хора, чиито талант и успех никога няма да достигнем.

Клето мъжкарче,  дето най-големият му аргумент срещу някоя жена е да каже, че гъзът и е дебел. Дайте му там една награда за най –хубаво олицетворение на кренвирш и да се куртулиса момчето“, пише Красимира Хаджииванова, визирайки една от известните реклами с актьора.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !