Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Прелъстителката Джордън моли Кайли и Ким за прошка

отпечатай новината

27.02.2019 10:22 | Видян 1483 пъти

Прелъстителката Джордън моли Кайли и Ким за прошка

Джордън Уудс – жената, която раздели Клои Кардашян и Тристан Томсън, призна, че флиртът ѝ с баскетболиста е бил пиянска грешка. Според източник на TMZ, 21-годишният модел дори не си спомня да се е целувала с него, защото била много пияна.

Прелъстителката, която е много добра приятелка на Кайли Дженър – доведената сестра на Клои, както и на Ким, се е опитала няколкократно да се свърже с тях, за да им обясни, че няма вина за случилото се. Те обаче не желаят да разговарят с нея. По нейните думи, Тристан използвал това, че е употребила повече алкохол, за да ѝ се нахвърли. Уудс обаче не уточнява дали двамата са правили секс, както се твърди.

„Хората разкриват себе си чрез своите действия... Змията си е змия, дори и да си смени кожата“, пише Клои в Instagram.

Междувременно Кайли Дженър била бясна и разстроена, защото Джордън Уудс е една от най-добрите ѝ приятелки. Тя живеела в нейната къща за гости и ѝ помагала за отглеждането на малката Сторми, която дори я наричала лельо. Милиардерката предполага, че Тристан Томсън отдавна ѝ е хвърлил око, но тя не му обръщала внимание, за да може да я използва по-дълго време.

В момента Джордън живее с майка си. Сега тя е доста активна в Instagram, като голяма част от коментарите под снимките ѝ са за това, че е съблазнила гаджето на Клои Кардашян. „Много секси, не мога да виня Томсън. И на мен ми се иска да те поогледам“, пише мъж под провокативен неин кадър.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !