Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско бута Дългия

отпечатай новината

07.03.2019 14:18 | Видян 1732 пъти

Криско бута Дългия

Яка рокада по най-високите върхове на телевизията, задава се нов любим водещ на нацията! След като близо 20 години Слави доминираше на малкия екран, сега е ред на Криско.

Хитовият изпълнител на втръсналите от въртене парчета се цани за водещ. Криско се възползва от близостта си със Слави и попива тайни техники за успешен водещ. Нетипичното дуо се събра в името на изкуството за две парчета, които веднага станаха хитове. За неуморния Криско това не е достатъчно. Освен че направи турне в САЩ и планира концерти у нас, сега се замисли и за тв кариера.

Най-новият му проект „Налайв“ (една дума) – влог. Това ще рече „видеовлог“. А блог пък е интернет дневник, платформа за новини, рецензии, есета – каквото му душа иска на автора.

„Пускан влога! За първия епизод ви накарахме да зададете въпроси, за да видим коя тема се повтаря и ви вълнува най-много. Избрах един от въпросите и поканих човека, който го задава, лично да дойде и да си поговорим. Това не значи, че всеки път ще разискваме някакъв проблем, но когато го правим, ще е директно с един от хората, който са задали най-интересната тема. Не се ангажирам да го правя всяка седмица, а когато има нещо интересно за поделяне“, казва Криско.

Кратък е пътят от влога до бюрото на Слави и тв студиото. На запад отдавна блог и влогоманията даде хляб на неизвестни шашкъни, правейки ги истински звезди. Какво остава пък за Криско, който вече е известен – столът му е осигурен! Само не му давайте да води новините, че ще ги римува“, пише „България Днес“.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !