Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джоли за Пит: Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем

отпечатай новината

08.03.2019 17:46 | Видян 2772 пъти

Джоли за Пит: Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем

Актрисата Анджелина Джоли даде едно от редките си интервюта за Ентъртеймънт Тудей, в което говори за новия си бизнес, но също и за развода си с Брад Пит

Мнозина се чудят как Анджелина успява да запази такава тънка талия от години, но тайната е в новия й бизнес. Това е продуктът Keto Pure, който е хранителна добавка, която помага за загуба на тегло и дава енергия.
 
„През целия си живот бях принудена да поддържам теглото си и младостта си под натиска на Холивуд. И накрая успях да стартирам този бизнес с участието само на жени, като създаденият от нас продукт може да бъде закупен на изгодна цена”, споделя Джоли.

По въпроса за брака и развода с Брад Пати тя сподели, че нещата никога не са черно-бели.

„Една връзка никога не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз никога няма да гледаме по един и същ начин, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим. Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак той е баща на децата ми и не искам да говоря повече“, казва Анджелина.
 
Актрисата добави, че от самото начало е искала да има бизнес като Keto Pure, който да бъде само неин, но Брад се почувствал отхвърлен.
 
„Не се чувствах длъжна да се тревожа за това как се чувства той относно моята амбиция. Знаех много добре колко исках да успея и че вложих цялото си сърце да създам съвършен продукт", заключва Джоли.

Източник: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !