Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Росен и Деси Плевнелиеви разделени в самолета

отпечатай новината

12.03.2019 14:11 | Видян 1781 пъти

Росен и Деси Плевнелиеви разделени в самолета

Разделени един от друг се оказаха Росен Плевнелиев и съпругата му Деси. Двойката се прибирала от САЩ след среща с най-успелите българи отвъд океана, но при трансфера в Истанбул, с неприятна изненада установили, че не са един до друг.

Двойката заедно се качила в самолета, но при настаняването разбрали, че са настанени на различни места и то в различни редове. Това обаче по никакъв начин не ги смутило и те спокойно седнали и изтърпели целия полет.

„Поведението им беше изключително сдържано. Не съм видял дори за ръце да се хващат, вероятно са били изморени от дългия път. Нямаше нито прегръдки, нито друг знак на привързаност - сигурно изморителният трансфер до София ги е изтощил”, споделя пътник от самолета.

Двамата прекосяват океана за среща с най-успелите българи в САЩ. Те се включиха в инициативата „RE:TURN” близо до Бевърли Хилс, пише "България днес".

По време на инициативата представители на стартиращи организации с потенциал за бързо развитие представят на нашенците възможности за развитие в бизнес средата и неправителствения сектор в България.

Сред присъстващите са Богомил Балкански, бивш вицепрезидент на Гугъл и настоящ нещатен консул на България в Сан Франциско, Огнян Гаврилов, юрист и собственик на голяма юридическа кантора в Сакраменто, Николай Стоилов—актьор, продуцентът Петко Душков, Омуртаг Велев, който работи за Барадей и други.

Сред гостите е и генералният консул на България в Лос Анджелис Веселин Вълчев.

По време на пътуването си до САЩ Росен Плевнелиев и Деси Банова успяват да обиколят най-атрактивните места в Града на ангелите. Те разгледали най-скъпата улица в света „Родео Драйв” в Бевърли Хилс, както и Алеята на славата в Холивуд, разкриват техни близки.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !