Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Кичка Бодурова избухна срещу Фънки: Недодялано човекоподобно

отпечатай новината

13.03.2019 15:11 | Видян 2141 пъти

Кичка Бодурова избухна срещу Фънки: Недодялано човекоподобно

„Фънки е недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант!”. С тези думи Кичка Бодурова се нахвърли върху съдията от Като две капки вода, който в понеделник поряза един от участниците заради нейна имитация.

„Това предаване започва да се скапва нещо. Знам възможностите на Стефан, тая песен не беше нищо особено. Имаш лош късмет.
Кичка да не е Майкъл Джексън, че да е трудно да я имитираш”, обяви Фънки. Така той поряза Стефан Илчев след въплъщението му като естрадната дива.

Кичка от своя страна не издържа и веднага запали. И дори от другата страна на океана се нахвърли върху него.

„Изобщо не искам да го коментирам! Публиката сама вижда, че той е абсолютно безполезен за шоуто и само се заяжда”, заяви още Бодурова, цитирана от България днес.

Кичка, която видимо бе ядосана от коментарите на Фънки не сдържа гнева си и в социалните мрежи.

Зрителите също негодуват, но не само срещу съдията. Повечето от тях смятат, че Фънки е твърде груб с останалите си колеги, най-вече с Хилда.

Той непрекъснато се заяжда с нея, критикува я, че е твърде мека с участниците, а според хора от екипа и зад кулисите не си общува с останалите участници и журито.

Но проблемите между съдиите са дреболия, спрямо останалите гафове на шоуто. Техническа неизправност стана повод поне двама от участниците в предаването да се уредят с образи, без дори да са натискали бутона на късмета.

От апаратната съобщиха, че става въпрос за технически проблем, което в крайна сметка доведе и до това, че шоуто бе закрито, без зрителите да видят изборите на останалите звезди в шоуто.

Това моментално роди мълвата, че бутонът е нагласен, а участниците се уреждат с предварително определени образи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !