Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Юлиан Вергов на косъм да вземе диплома от МЕИ

отпечатай новината

15.03.2019 16:02 | Видян 1522 пъти

Юлиан Вергов на косъм да вземе диплома от МЕИ

Една от най-големите ни театрални и филмови звезди Юлиан Вергов, когото гледаме като доц. Банков в Откраднат живот, е сред малкото топ актьори, които нямат диплома от НАТФИЗ.

Юлиан решава да се занимава с актьорско майсторство чак на 28 години и понеже има възрастово ограничение за академията, се записва да учи в театралния колеж Любен Гройс, където завършва класа на голямата Цветана Манева.

Тогава е в период от живота си, когато се чуди накъде да тръгне. Почти се е дипломирал в МЕИ, където учи индустриален маркетинг и мениджмънт. Оставало му само да си вземе дипломата. По това време работел в строителна фирма и се чудел къде ще се чувства най-добре в живота. В онзи период си припомнил времето, когато захлебвал като сценичен работник в Младежкия театър и осъзнал, че тогава е бил най-щастлив, пише Галерия.

И решава да пробва късмета си на сцената. „Няма да забравя срещата си с Владо Пенев. Тогава той беше дошъл като млад, изключително талантлив и красив актьор, млада звезда на младежкия театър. Той никога не ме поздравяваше по коридорите. По-късно обаче стана режисьор на постановката Class, а сега играем и в Откраднат живот и сме добри приятели. Той е възхитителен човек и актьор. Оправдава се, че не ме е поздравявал тогава, защото много се притеснявал“, връща лентата Вергов.

Дъщеря му Алена е избрала да тръгне по неговите стъпки.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !