Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Михаела Филева блокира Графа в Гласът на България

отпечатай новината

18.03.2019 12:57 | Видян 2092 пъти

Михаела Филева блокира Графа в Гласът на България

Талантливият певец на круизни кораби  Калоян Николов предизвика Михаела Филева да използва блок бутона си срещу Графав неделя вечер в четвърти епизод от кастингитена тъмно в„Гласът на България“ по bTV. „Аз те блокирах. Не се сърди!“, призна си Михаела, след като Влади Ампов разбра, че няма да има шанс да се бори за 27-годишния изпълнител от Бургас. Той впечатли треньорите с емоционално изпълнение на Castle on the Hillна Ed Sheeran и драматичналична история.

Поп певицата успя да привлече Калоян в своя отбор, но определи Графа като свой основен конкурент в битката за таланти, след катопродуцентът успя да спечели в отбора си Нели Стойнова.24-годишната учителка по немски език, показа характер и вокални умения в изпълнение на песента Another Love и импровизация на припева на Du Hast на Rammstein.

Ветеранът в треньорския състав записа още един рок талант в отбора си в лицето на спортния журналист Тодор Ковачев от София. 29-годишния музикант от групата Inner Glow получи признанието на треньора си, че е „рокаджия в кръвта“ и предложение да направят дует, а Камелия му обеща, че ще го открадне на по-късен етап в шоуто. Тази година всеки от треньорите ще има право само на една кражба на участник от друг отбор.

Друго ново попълнение в тим „Лечев“ е студентката по оперно пеене от Кипър Рафаела Макри. Тя прикова вниманието на треньорите в „Гласът на България“ с широкия диапазон на гласа си и отличните си езикови умения. Рафаела, която живее в България от 3 години и работи във фризьорски салон, заложи на джаз вариация на Feeling Good. Изпълнението й спечели място в отбора на Лечев, според когото тя владее прекрасно своя мощен и дълбок глас.

Младата актриса Василена Караманлиева, позната на публиката от спектакъла „Втора лекция за всеобща просвета“ на Камен Донев, впечатли Камелия с хъс за победа и прие поканата за стане част от отбора й. „Представях си, че изглеждаш точно така, а когато видях каква увереност излъчваш към публиката, ме привлече още повече!“, отсече Камелия, която единствена се обърна на изпълнението на 18-годишната брюнетка.

В истински фурор се превърна представянето на Ивана Муцкова от Пловдив, което постави силен финал на четвърти епизод на „Гласът на България“. 17-годишното момиче изуми треньорите и зрителите с емоционалната зрялост в изпълнениетона португалски шлагер. Михаела Филева се обърна още в първите секунди от песента на Ивана и директно й благодари за преживяването, което определи като празник на музиката. „Имаше много естетика, вълшебство. Аз виждам как от небето се спускат едни дебели букви „Отбор Графа“, включи се в битката за Ивана и Влади Ампов. Камелия обяви, че за пръв път е изгубила дар слово от вълнение, а Лечев призна, че изпълнението й е едно от най-хубавите неща, които треньорите са чували в шоуто. Родената в Швейцария, в семейство на арменка и македонец участничка, избра да продължи напред с Графа.

Тази седмица в дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ Иван Лечев ще сподели пред Елина Марковска стратегията си за хеттрик, а РафаелаМакри и Георги Пеев ще получат уникалната възможност да се срещнат на живо с румънската оперна прима Анджела Георгиу.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !