Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Милко се къпе и спи с фалшивия мустак

отпечатай новината

21.03.2019 15:43 | Видян 1424 пъти

Милко се къпе и спи с фалшивия мустак

Милко Калайджиев не се разделя с фалшивия си мустак, научи HotArena. Буквално!

Фолк певецът дори спи с изкуствения си аксесоар и не позволява на никой да го види без него. Единствено преди имитация го сваля, докато го подготвят за поредния образ, за да не стресира хората.

През останалото време—зад кулисите, на сцената и дори на кафенце с останалите участници под мартенското слънце, певецът е с изкуствения си мустак. Калайджиев дори си пусна снимка с тийнсензацията Тита, докато се приготвят за шоуто.

И там има окосмение.

„Позволявам само на съпругата и децата ми да ме виждат без мустак. Те бяха достатъчно шокирани, затова не искам други хора да се стряскат като ме видят.

Сигурно мога да изплаша някого на улицата, ако го заговоря и той не успее да ме разпознае”, със смях коментира свиленградския любимец, пише „България днес”.

„Наричам го бутафорен мустак, тъй като не е като истинския, но поразително прилича на него. Ще бъда с него до края на шоуто, а после ще си пусна истински”, споделя Калайджиев с тъжна нотка в гласа.

Въпреки че е на 67 години, Милко е известен като един от най-суетните представители на фолк индустрията. Той винаги е с дизайнерски дрехи, които му намаляват възрастта му с декади.

Освен това има гъста черна коса и демонстрира младежко поведение.

На следващия си концерт Калайджиев ще бъде в мъжки образ—на руския певец и поет Владимир Висоцки, но пак няма да е с легендарния си мустак. И въпреки промените във визията си, манията по Милко Калайджиев не спира и придобива нови, недостигани досега измерения.

В социалните мрежи дори се появи снимка на младеж, който си е татуирал лицето на фолк певеца.

Самият изпълнител се гордее с подобни жестове от страна на феновете и през годините събира многобройни снимки и колажи на почитатели, свързани с визията и песните му.

Макар и някои да са брутални, певецът приема всички шеги с чувство за хумор и не се сърди.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !