Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миглена Ангелова: Искам златно колие, опаковано в палто от норка!

отпечатай новината

23.03.2019 09:28 | Видян 2013 пъти

Миглена Ангелова: Искам златно колие, опаковано в палто от норка!

Миглена Ангелова посрещна поредната фейк новина за себе си с много ирония и щипка сарказъм. Причината е „нейната пета сватба”, за която тя научи от статия в столичен седмичник. Написаното се оказа твърде преувеличено, а тв водещата дори заплаши със съд!

И за да развесели малко фейсбук приятелите си, Ангелова призна, че сега ще й се наложи да черпи, дори и докато обяснява, че няма повод.

„Ех, разпространява се фейк новината за моята уж сватба. Всеки момент и аз ще повЕрвам... Но дотогава: скъпи колеги, завъртете едно телефонче, чистосърдечно ще ви разкажа кое е истина и кое - не. Не струва много - на цената на един градски разговор :) Но иначе - благодаря, мила статия..., ама просто не е вярно, а приятелите вече чакат да ги черпя - вкарвате ме в разходи”.

Ден по-рано пък, когато въпросната статия по неин адрес бива публикувана, Мадам „Искрено и лично” отвръща не по-малко ефектно така:

„Скъпи „колеги” от в-к „УИКЕНД”, много моля следващият път, когато обявявате сватбата ми, пишете дата, час и място, че и аз да знам къде е и кога. Ааа, и още - по съвет на приятел: искам си сватбените подаръци: златно колие, опаковано в палто от норка, сложено в мерцедеса, паркиран пред триетажната вила на морето!

Днес обяснявах на няколко души, че пишете съвършено неверни глупости - бяха се обидили, че не са поканени на събитието. Ако продължите да ме смразявате с хора, на които държа, заради измишльотините си, ша ви съдААА!”

Миглена Ангелова прави първия си благотворителен бал!

Вместо „петата си сватба” в момента Миглена Ангелова е в трескава подготовка на първия си светски благотворителен бал, който организира съвместно с „Национално Движение Овация за Отговорни Млади Шофьори”. Той ще се състои на 25 март в хотел „Маринела” и ще събере на едно място популярни творчески и бизнес личности, които по свой авангарден начин променят България. Средствата от бала са предназначени за деца, пострадали при ПТП, а разпределението им ще става с кураторството на БЧК.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !