Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Уилям и Хари са влошили отношенията си

отпечатай новината

23.03.2019 09:54 | Видян 2713 пъти

Уилям и Хари са влошили отношенията си

Истинската вражда в британското кралско семейство не е между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, а между братята Уилям и Хари.

Това твърди режисьорът Ник Бълън, който в продължение на 20 години е работил съвмествно с кралското семейство по различни проекти.

Според него, принцовете Уилям и Хари са силно отчуждени.

Кралица Елизабет II и принц Чарлз били притеснени от влошените отношения между наследниците си и в последно време полагали съзнателни усилия да възстановят топлата връзка между двамата братя.

Според Бълън, Уилям и Хари постепенно започнали да се отчуждават със съзряването си, особено след навършването на 30-годишна възраст. Различните им характери, личният им живот, публичните ангажименти и ролята им на глави на семейства лека полека разрушили близката емоционална връзка между синовете на Чарлз и покойната Лейди Ди.

“Слуховете за вражда между Меган и Кейт се породиха от това, че този сюжет е много по-пикантен и интересен за публиката”, казва Ник Бълън. “Нека вземем тези две бляскави жени, едната американка, а другата английска роза, и да ги изправим една срещу друга”.

Ако неговата версия е близо до истината, то можем само да се надяваме, че с помощта на семейството си двамата братя ще успеят да изгладят различията си и отново да заживеят в разбирателство.



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !