Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Животът на Майкъл Джаксън: Какво се е случвало зад вратите на Невърленд?

отпечатай новината

25.03.2019 13:44 | Видян 2933 пъти

Животът на Майкъл Джаксън: Какво се е случвало зад вратите на Невърленд?

Какво се е случвало в Невърленд? Дори десет години след смъртта на легендата на попа – Майкъл Джаксън, той продължава да бъде основна фигура в медийното пространство, основно със спекулации относно отношението на певеца към деца.

Нов документален филм, появил се през февруари тази година, разказва историите на Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък, които обвиняват Джаксън в сексуален тормоз. Документалният филм събужда много негативни реакции в хората, а някои радиостанции дори забраняват да се пуска музиката на хитовия изпълнител. Дали обаче тези обвинения са истина, изглежда не може да бъде доказано.

Това е третият път, в който Джаксън буди подозрения в хората относно това как се е държал с малки момчета в имението му Невърленд.

Невърленд е било като приказка за едно малко дете. Огромното имение има цял увеселителен парк, киносалон, зали за игри и дори зоологическа градина. В него децата можели да правят каквото си поискат – да играят цял ден, да ядат сладко и да бъдат в компанията на най-известния човек в света. Подозренията обаче са в това какво се е случвало щом слънцето залезе над имението. Много от децата са оставали да преспиват там, като някои дори са спали в леглото на певеца заедно с него. Дали това доказва нещо?

Според адвоката на Джаксън, Томас Масероу, няма нито едно доказателство за престъпления, извършени от певеца. Той признава, че Джаксън е бил ексцентричен, артистичен и че „виждал и чувал нещата по начин, по който другите не можели.“ Но е категоричен, че бившият му клиент е невинен.

Точно Томас Масероу играе основна роля в известното дело срещу Майкъл Джаксън през 2005 година. Делото е в резултат на голяма грешка, допусната от певеца през 2002 година, когато той разрешава на журналиста Мартин Башир да проследи и запише живота му в Невърленд в документален филм под името „Животът с Майкъл Джаксън.“

В сцена от документалния филм Майкъл се държи за ръце с малко момче и разказва как според него няма нищо лошо в това те да споделят легло. Напротив, той казва, че споделянето на легло с някого е най-големият и искрен знак на обич. Това провокира огромно разследване срещу певеца и скоро той е арестуван и обвинен в тормоз на деца. Делото се превръща в истинска лудница, привличайки двойно повече медийно влияние дори от делото срещу О Джей Симпсън. Всеки ден милиони фенове се събират пред съда, за да видят любимеца си на живо.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !