Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Андреа защити Кубрат след целувката му с Джен Суши

отпечатай новината

27.03.2019 13:34 | Видян 2056 пъти

Андреа защити Кубрат след целувката му с Джен Суши

Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину вече едва ли предизвиква някакъв интерес. Тя бе изместена като тема от целувката на боксьора, която той лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Тази целувка предизвика истински вълнения не само в САЩ. Либерални организации дори поискаха той да слезе от ринга и да бъде съден за сексуален тормоз.

Самият Пулев обясни конфузната случка „като една невинна закачка“, а Кралицата на голото суши се включила и в празненствата за победата му.

Отношение по случая взе и приятелката на Кобрата – Андреа.

„Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“.

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на Vegas Sport Daily, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него. За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация!

Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !