Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джъстин Бийбър ще се завърне с нов албум

отпечатай новината

27.03.2019 16:16 | Видян 1679 пъти

Джъстин Бийбър ще се завърне с нов албум

Канадската звезда Джъстин Бийбър е натиснал пауза на музикалната си кариера. Причината - проблеми с психиката. Певецът обаче обеща, че завръщането му ще бъде белязано от нов албум.

Все пак, той предупреди феновете си, че това няма да се случи скоро.

"Прочетох доста съобщения, в които се казва, че искате албум. Ходих на турнета през целия си тийнейджърски живот, както и след като прехвърлих 20-те. Осъзнах, а и вие вероятно сте забелязали, че бях нещастен по време на последното турне, а вие не заслужавате това. Вие давате парите си, за да се забавлявате, а в края на концертната ми обиколка аз бях емоционално неспособен да ви дам това, което очаквате.

Сега търся, оглеждам се, изпробвам, греша, както се случва с всички нас. На този етап съм фокусиран върху разрешаването на дълбоко вкоренени проблеми. Не искам да се сривам. Желая да запазя брака си и да бъда бащата, който искам да стана. Музиката е важна, но за мен на първо място са семейството и здравето ми", написа в социалните мрежи любимецът на тийнейджърките.

Междувременно Бийбър най-накрая закупи жилище, в което да живее със съпругата си – Хейли Болдуин. Преди дни двойката се сдоби с имение в Бевърли хилс на стойност 8, 5 милиона долара.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !