Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Юлиян Вергов се върна при жена си

отпечатай новината

28.03.2019 15:10 | Видян 2096 пъти

Юлиян Вергов се върна при жена си

Актьорът Юлиан Вергов се върна при голямата си любов Ирина Ялъмова. След повече от 5 години на раздяла, двамата са отново заедно и заживяха в общ дом, като истинско семейство.

Двойката има една дъщеря - Алина, която остана при майка си след като двамата се разделиха преди няколко години. Тогава Вергов се изнесе от семейния дом, а жените му останаха да живеят там сами.

Въпреки раздялата, актьорът запази прекрасни отношения с бившата си половинка. Двамата останаха приятели и той можеше да вижда дъщеря им, винаги когато пожелае, без да имат никакви проблеми за родителските права.

Близки до актьора разкриват, че той отново е потърсил път до сърцето на Ирина. Последната му връзка с колежката му Диана Димитрова /д-р Огнянова от „Откраднат живот”/ приключила безславно не само в сериала, но и в живота.

А поредицата от безсмислени авантюри, които последвали, тласнали екранния доцент Банков към обятията на бившата му жена.

В момента актьорът и бившата звезда от шоу „Невада” живеят щастливо в апартамента си на столичната улица „Раковски”, заедно с дъщеря си и кучето, пише "България днес".

Макар Алина да стои далеч от прожекторите, тя често е засичана в звездната компания на мъжа си и неговите колеги в столичните ресторанти.

Красавицата отдавна е сменила амплоато и към днешна дата се занимава с дигитални медии и стратегии. Запознати издават, че е работела и като пиар на „Софийска вода”.

Двамата с Юлиян Вергов са заедно вече 20 години, въпреки прекъсванията и разделите. За толкова години обаче, те нито веднъж не помислили за брак.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !