Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кралицата наближава 93 години с чаша шампанско на ден

отпечатай новината

28.03.2019 17:45 | Видян 1371 пъти

Кралицата наближава 93 години с чаша шампанско на ден

Съвсем скоро ще бъде рожденият ден на кралица Елизабет II, на който тя ще навърши 93 години. Според братовчедката й, тя постига това с една чаша шампанско на ден.

Повечето от нас ще се зарадват да чуят, че можем да пием вино под предтекст, че е добре за здравето ни.  И защо да не е така? Кралицата на Великобритания пие по чаша шампанско на ден вече почти 93 години и не спира да се усмихва за хората си.

Първата братовчедка на Елизабет, Маргарет Роудс, разкри любовта на кралицата към пенливото вино. Бившият готвач в двореца също потвърди.

Той казва, че всеки ден преди да седнат на обяд, Елибазет искала да й бъде сервирана една чаша ароматизирано шампанско с резенче лимон и много лед.

Но това не е единственото, което пие кралицата. След това, на самия обяд тя се наслаждавала на или още една чаша от напитката, или на любимото й мартини с джин.

Някои изследвания проучват ползата от пиенето на вино всеки ден и много от тях потвърждават позитивния му ефект. Но за съжаление алкохолната напитка все още не е призната официално от света на науката.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !