Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лариса напусна Hell’s Kitchen

отпечатай новината

29.03.2019 15:18 | Видян 1516 пъти

Лариса напусна Hell’s Kitchen

54 годишната Лариса Тодорова от Монтана напусна завинаги Hell’s Kitchen България в края на решаващия епизод на шоуто в четвъртък. Тя беше най-възрастният участник в кулинарното шоу и загуби битката за оставане в Кухнята на Ада срещу Веселин.

Лариса показа майсторска техника и завидни готварски умения в кулинарния дуел с Веселин и въпреки, че той се опита да предизвика уменията й да готви патица и грозде, тя се справи блестящо. Видяхме трикове с чушки, майсторски техники и вкусно ястие, което възхити шеф Виктор Ангелов и го накара да възкликне „Това е детството ми в една чиния!“.

Въпреки първоначално постигнатия успех на Лариса срещу Веселин, в открития кулинарен дуел тя не успя да се справи с ръководството на червените в кухнята по време на решаващата вечерна резервация и изпусна диригентската палка. Татяна пое командването и успя да спаси отбора от провал.

Липсата на организация в червената кухня и последвалите гафове бяха и основната причина шеф Ангелов да вземе твърдото решение именно Лариса да си отиде от Hell’s Kitchen.

„Аз очаквах да видя шеф Лари, за която се носят легенди, но ти изпусна своя шанс да изпъкнеш. Аз изпитвам уважение към теб, не само заради опита ти. Знаеш че имаме еднакви корени, но твоите са здраво хванати за земята, а на мен ми трябват хора, които искат да летят. Сърцето ти е в българската кухня, но ние сме тук, за да завладяваме света“. С тези думи с тези думи шеф Ангелов се раздели окончателно с Лариса и тя напусна Hell’s Kitchen България.

Ще гледаме нови кулинарни сблъсъци и готварски умения и през следващата седмица в Кухнята на Ада. Участниците ще показват най-доброто, на което са способни, за да спечелят одобрението на шеф Ангелов, а личностните схватки между професионалистите ще продължат.

Вече имаме 7 участника по-малко в шоуто. Кой ще бъде следващият номиниран след новите изпитания, на които шеф Ангелов ще постави професионалистите в Hell’s Kitchen, предстои да разберем, следващия вторник от 21:00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !