Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро рамо до рамо с Бойко Борисов

отпечатай новината

01.04.2019 11:51 | Видян 1662 пъти

Тони Стораро рамо до рамо с Бойко Борисов

Тони Стораро стана един от малкото българи, удостоени със специален знак за потвърден профил в Инстаграм. Така голямата звезда от каталога на Diapason Records се нареди до най-популярните родни личности в могъщата социална платформа за споделяне на снимки и видеа – Григор Димитров, Лазар Ангелов, Кубрат Пулев и самия Бойко Борисов.

Профилът на Човека-глас вече има над 70 хиляди последователи, а техният брой расте с всеки изминал ден. Инстаграм е един от водещите комуникационни канали, през които Тони Стораро общува с най-младата част от многобройните си фенове, представители на различни възрастови групи. Той сподели, че е изключително радостен от предоставения му знак за потвърждение – в социалните медии съществуват безброй фалшиви негови акаунти, а това е най-добрият начин официалният му такъв да бъде разграничен от всички останали.

Хитовият изпълнител от ефира на Fen TV получи много обаждания от свои колеги, които благородно му завидяха за оказаното признание. Проучване показа, че той и Андреа са единствените поп-фолк изпълнители, на които Инстаграм е предоставил тази чест.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !