Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Криси Тейгън: Твърде много обичам храната, за да се лишавам от нея

отпечатай новината

03.04.2019 15:56 | Видян 1322 пъти

Криси Тейгън: Твърде много обичам храната, за да се лишавам от нея

Криси Тейгън не е фен на строгите диети и лишенията. Тъй като е същинска кралица на социалните мрежи и е активна във всичките си профили, я виждаме непрестанно да ни показва вкусните блюда, стоящи пред нея.

Последният й пост в Twitter спечели множество симпатии, тъй като Криси заяви категорично, че храната остава голямото й „прегрешение“, но не възнамерява да се лишава от него, само защото хората очакват тя да бъде в определена форма:

„Сега съм с 10 килограма по-тежка, отколкото бях преди да родя Майлс. Не започнах да гладувам, защото твърде много обичам храната. Примирих се, че това е фигурата ми в момента, моето ново „нормално“, след като толкова дълго време тялото ми е такова“, написа тя.

Тейген роди второто си дете – Майлс – на 16-и май 2018 г. И ако другите звездни майки се допитваха до диетолози, Криси не остави процеса на възстановяването да я притесни.

Макар и да е безкрайно откровена в нещата, които споделя в мрежите, неотдавна тя заяви, че не всичко е такова, каквото изглежда: „В Instagram виждате едно, но другото остава само за нас. Не споделяме всичко. “, каза тя, когато разкри с последователите си един тежък ден, който е имала с дъщеря си Луна.

Затова Криси смята за важно да ни напомни, че независимо, че животът й изглежда просто вълшебен и лек, тя преминава през всички неща, през които всеки друг човек на тази планета.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !