Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гери-Никол и Дара правят дует

отпечатай новината

03.04.2019 15:25 | Видян 1988 пъти

Гери-Никол и Дара правят дует

Приятелството между две жени се крепи на съюз срещу трета , гласи народната мъдрост, която важи с пълна сила при иначе конкурентките в музикалния бизнес Гери-Никол и Дара.

Двете безспорни тийнидолки у нас го раздават изключително близки напоследък, а последните клюки твърдят, че младите красавици готвят общо лятно парче, което да ги изстреля на върха на класациите.

Освен общата им непоносимост към третата поп дива на българския небосклон Тита, която те абсолютно открито демонстрират, Гери и Дара ги свързва и общият им фризьор и приятел – Ивайло Колев. Именно в салона на именития коафьор изпълнителките се срещат често и докато се грижат за къдриците си и клюкарят по адрес на колежките си, се зародила идеята и за съвместен дует, пише България Днес.

Двете вече работели по общата им песен и взимат дейно участие и в писането на текста, който феновете им нямат търпение да чуят. „Да пееш к‘во се случва с циците ти, не е ок“, избухна Дара преди месец, когато излезе последния проект на Тита, озаглавен Задната седалка.

Гери от своя страна не можела да преживее, че Криско я замени с Тита и реши да я продуцира и направи звезда.

Тита и Гери бяха в една група по време на участието им в риалити формата Х фактор, откъдето реално стартираха кариерите им, но след това не продължиха да са тандем, дори напротив.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !