Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Македонката Катерина напусна MasterChef

отпечатай новината

03.04.2019 16:26 | Видян 1055 пъти

Македонката Катерина напусна MasterChef

Във вторник MasterChef България отпразнува своя 150-ти епизод с щафетно готвене на торта. Носителката на имунитет Красимира имаше привилегията да разпредели хоби-готвачите в три отбора по 4 души и да определи капитаните им. Стефан пропусна това предизвикателство, тъй като беше обречен на елиминация в стрес теста.

Българката, която чувства Германия като свой втори дом, се довери на стратегията да сблъска характерите и да обърка своите опоненти. Но когато приготвянето на тортата с три блата и два вида крем започна, се оказа, че добрата комуникация и екипния дух липсват и в собствената й група.

Първоначално строгото жури смяташе, че тези проблеми ще бъдат най-силно изразени в комбинацията на Рори, Емануел, Радка и Николай, но те се справиха най-добре от всички.

Десертът „шоколадов гипс“ изпрати на елиминация Катерина, Таня, Добрин и Олег. Заедно със Стефан, те трябваше да покажат теоретични знания и фино небце, за да различат 6 вида птиче месо – патица, пуйка, пъдпъдък, фазан, пиле и петел.

Олег и Стефан се спасиха от готвенето, което може да бъде последно в MasterChef с по един верен отговор, а останалите продължиха на тема пернати. MasterChef Севда Димитрова им демонстрира как се обезкостява пиле, а Катерина, Добрин и Таня трябваше да следват нейните техники и темпо.

Според условието на  Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу този, който се справи най-добре, получи повече време за готвене. Така Добрин получи 45 минути, а двете дами – само по 30, за да приготвят съвършеното ястие с пилешко.

След серия от психоатаки, експерименти, паника и неразбираеми ходове, с престилката си се сбогува македонката Катерина. Силвена Роу я изпрати с искрената вяра, че ще се срещнат пак като посланици на философията за здравословно хранене, а хоби-кулинарката напусна кухнята с гордост, че до последно е била себе си – и като човек, и като готвач.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !