Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джеф Безос и Лорън Санчес живеят разделени

отпечатай новината

04.04.2019 10:31 | Видян 1513 пъти

Джеф Безос и Лорън Санчес живеят разделени

Новината за развода на изпълнителния директор на Amazon Джеф Безос и съпругата му от 25 години Макензи обиколи света преди няколко месеца, предизвиквайки множество спекулации относно финансовата подялба и сериозното обезщетение, което ще получи госпожа Макензи.

Ще припомним, че богатството на Безос се оценява на 140 милиарда долара, като по-голяма част от тях са от 16-те процента от акциите на Amazon, които в момента притежава. А причината за развода е аферата му с друга жена - Лорън Санчес, която се оказа негова любовница от доста време.

И ако повечето хора се чудеха как е могъл 55-годишният бизнесмен да допусне аферата му да стане публична и това да доведе до развод, подялба на имущество, пари и т.н., то очевидно това е последното нещо, което го интересува.

В момента Джеф Безос и любовницата му Лорън Санчес са принудени да се крият от медиите и да живеят отделно, но не защото не се обичат и всичко е било мимолетна страстна афера.

Всъщност това било взаимно решение, докато текат преговорите около развода. Двамата продължавали да бъдат много влюбени. Толкова, че всеки ден се чували по телефона и той имал сериозно намерение да направи връзката им официална, след като се разбере за парите с бившата си съпруга.

"Лорън и Джеф си говорят непрекъснато, но тя иска да стои надалеч, докато се финализира разводът. Тогава вече ще бъдат заедно. Двамата не са се виждали откакто Enquirer съобщи новината за аферата им, довела до развода му, а това бе в началото на януари", разкриват източници, близки до милиардера.

Макензи е жената, подтикнала Джеф да създаде Amazon. Тя става неговият пръв и единствен служител в началото, и е майка на четирите му деца.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !