Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Сузанита двойничка на Грахич

отпечатай новината

04.04.2019 12:18 | Видян 2155 пъти

Сузанита двойничка на Грахич

Като две капки вода са Сузанита и Цветелина Грахич.

Щерката на Орхан Мурад се издокара досущ като бившата певица на Слави. Младата фурия явно е фенка на Грахич и се старае да изглежда като по-възрастната си колежка.

Външният вид на двете изпълнителки е сходен – еднаква коса и телосложение. Сузанита е супер слаба. Същото е положението и при бившата вокалистка на Ку-ку Бенд, за която се говореше, че страда от анорексия.

Двете практикуват и еднакви пози по време на фотосесии, пише България Днес. Но най-огромната прилика между Сузанита и Грахич е в татусите.

Непълнолетната изпълнителка вече подгони колежката си. По тялото на Сузи са останали малко места, на които да не е нашарена. Щерката на Орхан Мурад изрисува целия си гръб още преди повече от половин година. Там е изобразен огромен дракон, който стига чак до кръста на певицата.

Въпреки че няма 18 години, родителите на певицата й позволяват да се шари. Тя има татуси по краката, ръцете, че дори и по дупето. Манията й по рисунките по тялото идват от приятеля й Сашо Лудия. Младежът също е изрисуван. Именно той открехва вратата за татусите на гаджето си.

Но е факт, че Сузи има да изяде още много хляб, докато настигне Грахич. Цветелина е изрисувана от глава до пети и няма място по тялото си, което да е без мастило. Със Сузанита Мурад си приличат и по още нещо – и двете са разкрепостени и не се притесняват да показват апетитните си форми.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !