Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Гери Дончева проговори за връзката си с Димитър Динев

отпечатай новината

04.04.2019 16:18 | Видян 3098 пъти

Гери Дончева проговори за връзката си с Димитър Динев

Няколко дни в медийното пространство обикаля скандалната новина, че от година насам Гери Дончева си ляга с милионерския наследник Димитър Динев. Според запознати, двойката се разбрала да крият сексуалните си отношения, тъй като Митко не искал отново да бъде в в медийното пространство след скандалната раздяла с фолкпевицата Емануела.

За близките си отношения Гери и Митко намекнаха с появата си на светски награди през януари. Още тогава се заговори, че са интимни, но побързаха да го отрекат и заявиха, че са само приятели. Няколко месеца по-късно отново са на топа на светските хроники с тайната си афера. До този момент двамата запазиха мълчание по темата, но преди няколко минути Гери реши да проговори и да внесе яснота по случая.

"Уважаеми зрители, през годините моето име се утвърди като еталон за класа, успех и анти-скандал. Всичко, което екипът ми и аз постигаме е с упорство и неуморен труд. От известно време в жълтото публично пространство се появява информация, която има за цел да опетни не само моето име и репутация, а и тези на мой добър приятел - Димитър Динев.

Тъй като ви уважавам безкрайно и се ползвам с доверието ви десетки години съм длъжна като публична личност да ви държа в течение с истината! Истината както винаги е само една и вие ще я получите от мен, защото аз държа на вас!

С Димитър Динев имаме чисто и истинско приятелство, но не и интимност, никога не сме имали такава, както се твърди упорито!

Спекулациите, че съм била с него на екзотичните дестинации, от които публикувах снимки, са абсолютно безпредметни и бездоказателствени, защото всъщност авторът на тези снимки е друг човек! В инстаграм профила ми ме попитахте кой е автор на тези снимки (визирайки кадрите от екзотични дестинации), отговорих “Ето го. Едно младо момче.”

Ето я и цялата снимка, с лицето на момчето. Очевидно това НЕ е Димитър Динев. С Митко се чух вчера по този въпрос и сме единодушни в становището си, че спекулациите с нашите имена надминаха всякакви граници! Черпете информация от извора, а не от източници със съмнителен произход.

Когато имате въпрос към мен - задайте ми го лично. Аз винаги ще ви кажа истината, защото ви уважавам и държа на вас, уважаеми зрители", написа изкусителната красавица в личния си профил във Фейсбук.

Източник: show.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !