DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Прея и Арика Адамс представят...

Прея и четвъртфиналистката от "Гласът на България" Арика...

Джун Йошида с мастърклас по приготвяне на корейска яхния с шкембе

отпечатай новината

08.04.2019 11:40 | Видян 1026 пъти

Джун Йошида с мастърклас по приготвяне на корейска яхния с шкембе

Колко трудно се готви корейска яхния с шкембе? Това ще ни покажат хоби-готвачите в MasterChef в епизода в понеделник вечер.

Шеф Джун Йошида ще даде майсторски клас по приготвянето на интересното ястие, а неочаквана музикална изненада ще реши кой хоби-готвач ще отиде на директна елиминация.

Сред ценните му уроци централно място ще заеме любовта му към не толкова популярните продукти, стремежът му да използва максимално суровините и хармоничната комбинация между ястия и коктейли за цялостно преживяване.

Трима късметлии ще трябва да повторят точно рецептата му, като основен акцент ще едновременното приготвяне на компонентите и  правилното овкусяване на ястието.

В първото кулинарно предизвикателство за деня пък шеф-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу ще накарат кулинарите да надскочат себе си с оригинално и вълнуващо здравословно ястие. Гладиаторите ще мислят как да преодолеят слабостите си и ще впрегнат цялата си изобретателност, за да докажат, че са достойни да заемат мястото си в топ 3.

Кошмарното подценяване на задачата и ястия „без обещания“ ще изпратят трима на стрес тест. Победителят ще може да избере своите съперници за майсторския клас, както и да определи съдбата на още един по своя преценка.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !