Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Меган и Хари искат дарения вместо подаръци за бебето

отпечатай новината

08.04.2019 12:27 | Видян 1185 пъти

Меган и Хари искат дарения вместо подаръци за бебето

Дукът и дукесата на Съсекс направиха поредното си добро дело. Меган Маркъл и принц Хари се отказаха от всички потенциални подаръци за бъдещото си бебе и помолиха вместо тях, желаещите да направят дарения за нуждаещи се деца. Желанието им стана ясно от официалната страница на двойката в Instagram, в която излезе следното съобщение:

„Дукът и дукесата на Съсекс са изключително благодарни за огромната любов и подкрепа, които получават в очакване на първото си дете. Вместо да пращате подаръци, двойката ви окуражава да направите дарение до избрани благотворителни организации, помагащи на деца и родители в нужда. Ако вече сте направили дарение, двойката сърдечно ви благодари. В случай че обмисляте на коя организация да направите дарение, те ви молят учтиво да последвате тези, които те са избрали: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby

Дукът и дукесата оценяват вашите мили пожелания и отношение особено в този щастлив момент от техния живот. Благодарим ви за споделената любов“.

Преди броени дни Маркъл получи 97 плюшени мечета и 146 книги и куп други подаръци от почитатели след посещението си в Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия. Политиката на двореца позволява на Меган да задържи част от подаръците, а другите ще отидат за благотворителни цели.

Хари и половинката му очакват първото си дете тази пролет.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !