Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Най-малкият Старк оглавява Вестерос в Игра на тронове

отпечатай новината

09.04.2019 14:30 | Видян 1059 пъти

Най-малкият Старк оглавява Вестерос в Игра на тронове

Бран – най-малкият представител на рода Старк, ще оглави Вестерос. Това не е спойлер за последния сезон на „Игра на тронове“, чиято премиера е заложена за края на седмицата, а изводът, до който достигат повечето букмейкърски сайтове във връзка с дългоочакваните финални епизоди на поредицата.

Със среден коефициент от 5/6, Бран ще донесе печалба в размер на допълнителни 83 долара за всеки, дръзнал да заложи стотачка за победата му за трона. Шансовете на най-младото попълнение на Старк се увеличиха значително през последната година, като неговият триумф бе определян като един от по-малко вероятните сценарии за финала на „Игра на тронове“.

За да се възкачи до първото място, момчето, оцеляло като по чудо след цели два опита за убийство, измести смятания за фаворит Джон Сноу. Днес Краля на Севера се ползва с коефициент от 11/2, което го позиционира като третия възможен лидер на Вестерос, според букмейкърите. Въпреки това залозите за него изглеждат доста по-привлекателни. Причината – Кит Харингтън и персонажът му ще донесат по 450 долара отгоре на всеки $100, заложени под неговото име.

По-сериозната сума, оказва се, не е достатъчна причина за феновете на сагата на HBO да се разпишат финансово в подкрепа на Джон Сноу. Санса Старк, която е поставяна на второ място от букмейкърите, е четвърта в класацията на феновете за възкачване на Железния трон. Среброто в този списък е отредено за Денерис. За нея са заложили малко над 14% от телевизионните зрители. Според букмейкърите обаче

Майката на драконите има почти минимален шанс да седне на трона, като отреждат, че ще изплатят общо по $1100 за всеки 100-доларов залог за нея. Сред популярните герои с малки шансове за триумф са и Джайм и Церсей Ланистър, като над тях в списъка попада и Краля на нощта.

Междувременно фенове вече залагат и относно кой ще падне мъртъв в новите епизоди на култовата сага. Тук безапелационно начело е Церсей, чиято смърт би донесла едва 2 долара за всеки 100. Юрон Грейджой обаче ще е първият загинал в осмия сезон, прогнозират още букмейкърите.

Битката за Железния трон ще бележи отново малкия екран от 14 април. Първият епизод от последната порция серии вече получи световната си премиера в Ню Йорк, където фенове и звезди се събраха на едно място в името на Вестерос.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !